Gyermekpszichológiáról érthetően

Deliága Éva gyermekpszichológus blogja

Deliága Éva gyermekpszichológus blogja

Kérés

2020. január 03. - Deliága Éva pszichológus

Kisgyerekek bizonytalanságban. A halál árnyéka, mint Damoklész kardja lebeg felettük. Egy beteg édesapa, aki semmi mást nem szeretne, csak minél több időt a gyerekeivel tölteni. Ma Magyarországon, az áldozatos, erejükön felül dolgozó orvosok ellenére, sajnos nem elérhető az összes olyan modern, a rák kezelésben áttörést hozó gyógymód, ami Európában máshol már igen. Szokatlan kérnem Önöktől, még sosem tettem ilyet. Most sem magam miatt teszem, hanem egy család miatt, akiket évekkel ezelőtt ismerhettem még, még akkor az egészséges családfővel. Nemrég jutott a tudomásomra, hogy mi minden történt velük azóta, és hogy milyen nehéz helyzetbe kerültek.

Azonkívül, hogy Zolit és a családját ismerem, személyes indíttatásom is van, ahhoz, hogy most a nyilvánossághoz forduljak. Az én családom is került már hasonló helyzetbe. Akkor jószándékú emberek önzetlen felénk fordulása és anyagi segítsége kellett ahhoz, hogy édesanyám megérhesse első unokája, kisfiam születését, és hogy felhőtlen hónapokat tudjon, -akkor már nagybetegen- vele tölteni. Minden perc, minden apró segítség számít. Tudom, voltam már azon az oldalon. Hiszem, hogy most rajtam a sor, hogy valakinek visszaadhassam, azt a sok jót, pozitív energiát, anyagi segítséget, amit anyukám betegsége kapcsán én is megtapasztaltam. Én utaltam Zoli gyógyulására. Tudják, bármikor, bárki kerülhet ilyen helyzetbe. A betegség nem válogat. Ahogy pár hónappal ezelőtt a beteg kisfiú, Zente kapcsán, ismét kiderülhet, hogy sok kicsi sokra megy, és az összefogás csodákra képes! Kérem, segítsen Ön is, ha tehet, hogy ez a négy csodaszép kisgyerek minél tovább az apukájukkal lehessen. Mindig van remény!

„Zoli 41 éves és négy kisgyerek édesapja, 2019. áprilisa óta küzd kiújult ritka nyirokrákbetegséggel (Non-Hodgkin limfóma, PMBCL). Négy különböző kemoterápián és immunterápián van túl, melyek egyike sem volt eredményes. A magyarországi gyógyítási lehetőségek elfogytak, itthon már nem tudják megmenteni. Európa több országában már elérhető egy 2017-ben engedélyezett terápia (CAR-T Cell), mely jó eséllyel megmentheti őt. Münchenben megkaphatja a kezelést, de ennek teljes költségét előre ki kell fizetnünk. Zoli megmentéséhez 250 millió forintra van szükségünk.
Nekünk ez az összeg önerőből elérhetetlen, de ha kétszázötvenezer ember úgy dönt, hogy segít megmenteni őt a gyerekeknek, s utal 1000 Ft-ot, akkor megvan a szükséges összeg.
Az alapítvány neve: Itthon-Otthon Alapítvány

Magnet Banknál vezetett számlaszám: 16200223-10054653

külföldről: HU80 1620 0223 1005 4653 0000 0000

SWIFT kód: HBWEHUHB

Paypal: [https://www.paypal.me/saveZoli](https://www.youtube.com/redirect…)

szivesen.jpg

Az édesapa blogot ír a betegségéről, ami az alábbi linken elérhető:
[https://legyozleknhl.home.blog/](https://legyozleknhl.home.blog/…)
A legkisebb segítséget is köszönünk mindenkinek.”

A bejegyzés trackback címe:

https://deliagaevagyermekpszichologus.blog.hu/api/trackback/id/tr2815391244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása